Liikunnanohjauspalvelut Minna Siniketo

Jumpat

Jumpan ohjausta tilattavissa esim. kyläkouluille ja -taloille. Asiakasryhminä voi olla mm. työikäiset, seniorit ja erityisryhmät. Jumppien sisältö toteutetaan asiakkaiden toivomuksien mukaan; esim. perusjumppa, keppijumppa, kuntopiiri, step, vesivoimistelu, venyttely ja rentoutus. Jumppien alussa verrytellään, sitten tulee jumpan lihaskunto-osuus ja lopussa venytellään. Jumpissa käydään läpi isot lihasryhmät. Jumppien sisältö pyritään toteuttamaan asiakkaiden kunnon mukaan ja vaikeita askelsarjoja kartetaan. Jumppien tavoitteena on terveyden ylläpito ja mielen virkistys. 

Hintaan vaikuttaa osallistujamäärän lisäksi yksittäisen jumpan kesto ja ohjauskertojen määrä lukukaudessa.

Yli 40v. pitkään liikuntaa harrastamattomille suositellaan lääkärin tarkastusta ennen jumppakauden alkua, sillä jumpat on suunnattu perusterveille / ei sairauksia. Mahdollisista sairauksista (esim. astma) olisi hyvä ilmoittaa luottamuksellisesti ohjaajalle ennen jumppaa. Osallistujia ei ole vakuutettu Liikunnanohjauspalvelujen puolesta. Jumppaan ei osallistuta sairaana tai toipilaana. Liikuntavarustuksen lisäksi ota mukaasi jumppa-alusta ja vesipullo. Varaa jumppaan aikaa kokonainen tunti.

Hinnasto

(yksittäisille asiakkaille)

15 kertaa 45 min.       100 e
10 kertaa 45 min.        75 e

Hintaan sisältyy kehon koostumuksen suuntaa-antava mittaus halukkaille kauden alussa ja lopussa, jotta liikkujat voivat itse myös näin seurata omaa kehitystään. Kehon koostumuksen seurata tehdään terveydellisistä syistä.

Senioriliikunta

Tilauksesta saatavissa omia ryhmiä myös senioreille; tarvittaessa myös yksilöohjauksena tai pienryhmätoteutuksena. Sisältö koostetaan osallistujien toiveiden mukaan.

Tarjolla ohjauksen lisäksi luentoja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista; ravitsemus, painonhallinta, liikunta ja lepo. Tavoitellaan aktiivista arkea ja hyvää elämänlaatua. 

Kurikan kaupungilta yli 65-vuotiaat kurikkalaiset voivat anoa liikuntaseteleitä, joilla voi maksaa osallistumisensa ohjattuun ja tavoitteelliseen voimaharjoitteluun. Liikunnanohjauspalvelut Minna Siniketo on hyväksytty palveluntuottajaksi, jolloin voimaharjoitteluun osallistumisensa voi maksaa liikuntaseteleillä. Tutustu senioreille kohdennettuun liikuntaseteliin: tästä. Tavoitteellista voimaharjoittelua ryhmällesi toteuttaa liikunnanohjaaja. 

Yksilö- ja pienryhmäohjaukset

Kun haluat itsellesi tai pienryhmänä kaveriporukalle tavoitteellista hyvinvointiohjausta laadukkaampaan elämään; kartoitetaan nykyinen tilanteesi ja määritellään ihannetila. Esim. painonhallintaa voi toteuttaa monin eri liikuntamuodoin yhdistettynä terveelliseen ravitsemukseen ja stressittömään olotilaan. 

Voit keskittää tavoitteesi yksittäin liikuntaan tai ravitsemukseen, mutta tavoitteisiin päästään todennäköisemmin keskittyen ihmiseen kokonaisuutena. Tällöin huomioidaan hyvinvoinnissasi myös uni. Kun haluat pysyviä tuloksia, se vaatii motivoitunutta elintapamuutosta yksittäisten ”hokkuspokkusten” sijaan ;).

Soita / ota yhteyttä, kun olet valmis lähtemään muutosmatkalle.

Tyky-palvelut

Tyky-/ tyhy-palvelut räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. 

Liikunnanohjauspalvelut ja luennot tilattavissa työpaikoille säännöllisenä ohjauksena tai hyvinvointipäivinä. Yritysasiakkaille voidaan toteuttaa viikoittaisina ohjauksina työpaikalla tai teemapäivien muodossa työkyvyn / yleiskunnon mittauksina. Henkilöstöllenne voidaan tehdä: esim. UKK-kävelytesti, lihaskuntotestistö tai yhteishenkeä kohottava tyky-päivä. 

Yrityksille, joilla ei ole omaa henkilöstöpäällikköä, voidaan teettää kysely yrityksen hyvinvoinnista / työilmapiiristä. Ulkopuolisen teettämään kyselyyn vastaamiskynnys madaltunee.

Yhteistyötä on tehty myös matkailualan yrittäjien kanssa, kun majoitus- ja ravitsemuspalveluja tarjoavat kaipaavat lisätarjontaa palvelunsa oheen. Tarjolla on tyhy:n lisäksi mm. pikkujouluohjelmaa. 

Liikunnanohjauspalvelut
Minna Siniketo