Liikunnanohjauspalvelut Minna Siniketo

Lasten liikunta

Liikunnan sisältö toteutetaan osallistujien toiveiden mukaan; mm. harjoitellaan & pelataan erilaisia pelejä, taito- ja temppuratoja, liikuntaleikkejä, jne.

Tarjolla esim.: vauvajumppaa, satujumppaa, tenavajumppaa, yleisurheilukerhoa, hiihtokoulua, luistelun alkeet pienemmille, liikuntakerhoissa eri lajeja palloilusta jumppaan, jne. Toiveita lapsille järjestettävistä liikuntalajeista voi antaa yhteystietojen kautta. Lasten liikuntaa tilattavissa esim. kyläkouluille, päiväkoteihin, kouluille liikuntakerhon tai liikunnallisen iltapäiväkerhon merkeissä. 

Hintaan vaikuttaa ohjauksen kesto ja määrä lukukaudessa sekä osallistujamäärä. Ryhmän minimikoko on 10 lasta.

Lasten liikuntasyntymäpäivät                                                                  Stressaatko, miten järjestät lapsellesi mieluisat juhlat, kun vieraina on paljon lapsia ilman vanhempiaan. Unohda huolesi ja tilaa lapsellesi liikuntasynttärit, joilla on lapsen ikätasoon sopivaa ohjattua liikunnallista toimintaa. Liikuntasynttärit voidaan pitää kotipihallasi tai lähiliikuntapaikalla.

Huomioithan, ettei osallistujia ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

SOITA JA PYYDÄ TARJOUS / OTA YHTEYTTÄ!

Sonja, Elsa, Senja ja Aatu vesiliikunnassa.

Toiminnalliset luokkaretki- ja leirikoulupaketit

Kun koulussa on kiire eikä ehdi etsiä sopivaa retkikohdetta lapsille, niin ota selville vain käytettävissänne oleva kokonaisbudjetti ja täytä oheinen tarjouspyyntö toiveidenne kera. Teemme teille tarjouksen sisällöstä. Tarkemman aikataulutetun ohjelman saatte maksettuanne retkipakettinne.

Tarjolla mm:
Päiväkoti-ikäisille ja pienimmille koululaisille esim. polkuautoilla ajelua oikeissa liikennevaloissa, hevoskärrykyytiä, perinneleikkejä, liikuntaa…
– Yhteistyötä tehty mm. Hakunin kotieläintilan kanssa.
– Uintia kylpylätasoisessa Molskis-uimahallissa, jossa on mm. poreita, kuntouintiradat, lämpödivaanit… Uintiretkeen sisältyy ohjattu leikkimielinen vesipeuhuilu. 
Isommille koululaisille toimintarataa sisältäen melontaa, talutusratsastusta, jousiammuntaa, luontopolkua, leikkimielistä pelailua ja kisailua… 

Liikunnanohjauspalvelut
Minna Siniketo