Liikunnanohjauspalvelut Minna Siniketo

Yrityksen tarina

Suomen urheiluopistossa liikunnanohjaajatutkinnon 3-vuotisessa koulutuksessa valitsin viimeisenä vuonna erikoistumiseni liikuntamatkailuun ja yrittäjyyteen. Vanhempani ovat tehneet elämäntyönsä yrittäjinä, joten urapolkuni on ollut vanhemmiltani perittyä. Liikunnanohjauspalvelut Minna Siniketo näki päivänvalonsa 2/2000, jolloin oman esikoisen harrastuksen myötä oli kypysyt idea toteuttaa Kurikassa mm. vauvauinteja. Molempien lasteni ”liikuntakasvatus” onkin alkanut perheen vauvauintiharrastuksesta.

Alle kouluikäisenä olen ollut hukkumisvaarassa, mikä tapahtumana on jäänyt selkeästi mieleeni. Keväällä ojat olivat lumien sulaessa täynnä vettä. Siinä ojan reunalla kyykyssä lotrasin leluineni vedellä, kunnes tasapainoni alkoi hiljalleen kallistaa minut kohti vettä. Ojaan sitten kupsahdin ja uppeluksissa näin jäänpaloja samean veden seassa. Isoveljeni leikki lähettyvilläni ja nappasi minut vesiojasta pois. Hän pelasti henkeni nopealla reagoinnillaan. Minulle ei jäänyt tapahtumasta vesikammoa, koska en ollut ehtinyt hotaista vettä keuhkoihini ja tilanteesta selvisin pelkillä litimärillä vaatteilla. Myöhemmin serkkutyttö kannusti esimerkillään hakeutumaan uimaopettajan koulutukseen ollessani 16v, joten muiden liikuntapalvelujeni ohessa vesiliikunta on kulkenut vahvasti mukana ilmeisesti kohtalon sanelemana. 

Liikunnassa arvostan sen tuottamaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja haluan ohjata asiakkaitani liikunnalliseen elämäntapaan. Ohjaukseni ei painotu kilpaurheiluun, mutta kannustan eteenpäin, jos joku sen tien valitsee. Ilman kilpailuakin voi kokea onnistumisen elämyksiä, kun huomaa oman osaamisensa petraantuneen tavoitteellisessa ohjauksessa.

Ole voittaja ilman kilpailua!

Koulutuksia mm.:
– 60 op opettajan pedagogiset opinnot
Tampereen ammatillisessa opettajakorkeakoulussa.
– 8 ov tyky-ohjaaja (työkyvyn kunnossa- ja ylläpito) /Suomen urheiluopisto
– Liikunta ja terveys-perusopinnot 25 op / Jyväskylän avoin yliopisto
– Move-koulutus / UKK-instituutti
– EA 1 / SPR
– lasten urheilukouluohjaaja, Nuori Suomi-ohjaaja, Löydä Liikunta-ohjaaja, kuntonyrkkeilyohjaaja, aerobic, Slide Reebok Training, tanssi, musiikkiliikunta, vauvajumppa, vauvahieronta, nassikkapaini, jooga, FAF Foundation

Koulutukset vesiliikunnassa:
– Suomen uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttajan perustutkinto /
uimaopettajien kouluttajakoulutus / SUH
– C, B- ja A-uimaopettaja / hengenpelastaja / SUH
– Vauva- ja perheuinninohjaaja / SUH
– Vesipeuhulaohjaaja / Suomen uimaliitto
– Uintivalmennuksen taso1 / Suomen uimaliitto

Toiminta-alueena tilaustöissä on Kurikan lisäksi koko Etelä-Pohjanmaa.
Y-tunnus: 1572015-8

 

liikunnanohjauspalvelut-10

Asiakaspalautetta uinneista (v.2022):

– Laadukasta uinninopetusta, ja plussaa siitä että järjestetään uimahallin ollessa kiinni ja myös muu perhe voi olla mukana.

– Opetus on laadukasta. Minna katsoo, että uinnin tekniikka opitaan oikein. Minnalla on taito opettaa kannustavasti. Ihana, kun on myös harrastus, jossa ei kilpailla😊

– Hyvä uimakoulu

– Ammattitaitoinen opettaja ja hyvät puitteet.

– Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua!

– Lapsemme tykännyt käydä uimakoulussa sinulla.

– Lasten uimakoulut on hyvin toetutettu ja mukavaa on, että myös vanhemmat ja sisarukset pääsevät uimaan.

– Ammattitaitoista ja pitkäjänteistä uimaopetusta saaden lapset voittamaan vesi-/sukelluspelkonsa ja oppimaan uimaan.

– Hyvin on viihdytty vuosien ajan.

Liikunnanohjauspalvelut
Minna Siniketo